Еволинк получи приз в категория „Best CDN Provider” на Capacity Awards

С думите „Дръжте под око тази компания” водещата на годишните награди Capacity Awards 2012 завърши представянето на Еволинк при награждаването на компанията за подгласник в категория „Best CDN Provider”.

Наградите на Capacity Media бяха обявени по-рано тази седмица на бляскава церемония в хотел Окура в Амстердам. Над 250 гости, световните лидери в индустрията, споделиха изискана вечеря и забавления, докато празнуваха постиженията, достигнати в световната телеком индустрия. Домакин на церемонията беше небезизвестният сър Ранулф Файнс, когото някои смятат за луд, други за истинския Индиана Джоунс, а Книгата на рекордите на Гинес го описва като "най-великия пътешественик-изследовател на нашето време". Това бе една от редките му публични прояви преди старта на предстоящото му първо в света пресичане на Антарктика през зимата, планирано да стартира на 6ти декември.

Иновации и високи постижения бяха основните теми на вечерта, в която журито на Capacity Awards приветства големия напредък, постигнат от индустрията като цяло през последните 12 месеца.

Том Уийдън, партньор в Simmons & Simmons коментира: "Качеството и духа на представените номинации направи тяхната оценка и сравнение необичайно предизвикателство, но това доказва, че бизнесът на телекомуникационни услуги е жив и силен независимо от икономическата криза“.

Еволинк беше отличена за своята платформа за излъчване на видео съдържание в Интернет и иновативна Мрежа за доставка на съдържание (Content Delivery Network- CDN).

„Съзнаваме, че Еволинк е малка като мащаб на фона на световните гиганти, които инвестират милиони долари ежегодно в развитието на своите продукти, но за нас е чест, че иновативността, креативността и големият ентусиазъм в работата на нашия екип, отличи компанията ни.” – сподели Светослав Христов на връщане от Амстердам, където присъства лично, за да получи наградата.

Коментар