Firefox for Android с куп новости през 2013

Firefox for Android е един от най-популярните мобилни браузъри, макар и да е отскоро на пазара. Може би това е само началото, като се имат предвид плановете на Mozilla за подобрения през настоящата година.

Разработчикът вече разгласи базова информация за основните планирани промени на мобилния браузър. Пример за това е интегрирането на услугата Private Browsing. Очевидно, това е станало в резултат на множеството заявки за тази услуга от потребителите на Firefox for Android и Mozilla е решила да изпълни тяхното желание.

Освен това компанията планира да добави няколко опции за персонализиране на мобилното приложение – нещо, което вече се предлага за десктоп потребителите. Така например, скоро Android потребителите ще могат да се възползват от нови теми за браузъра, така че интерфейсът да бъде подходящ за всеки.

Междувременно, Mozilla информира, че непрестанно работи и върху поддръжката на все повече мобилни устройства, както и по превода на мобилния браузър на все повече езици. Според компанията, това са само някои от предстоящите подобрения. Очаква се скоро разработчикът да публикува повече информация за новостите във Firefox for Android.

Коментар