Глобул пусна GoWeb пакет под 10 лв.

Глобул предложи нов пакет за данни, който осигурява 500 MB на цена от 9,90 лв. Предложението GoWeb 500 включва всъщност пет пакета за данни, всеки от които по 100 MB, валидни 24 часа от момента на активиране.

Петте първоначално включени пакета могат да се използват по всяко време в рамките на 12-месечния период на валидност на предплатената SIM карта. Именно това прави GoWeb 500 уникален за българския пазар, посочиха от оператора. Потребителят може да активира един или повече от първоначално включените пакети за данни, когато пожелае, както и да ги използва в зависимост от своето индивидуално потребление и нужди.

След изчерпване на петте включени пакета или при изтичане на тяхната валидност, клиентите могат да закупят допълнителни пакети за данни в избран от тях момент, както и да проверяват по всяко време количеството мегабайти, с които разполагат в текущия пакет.

GoWeb 500 се зарежда с кредит по избор чрез всички канали за зареждане на предплатени карти b-connect. Този кредит може да бъде използван за изпращане на текстови и мултимедийни съобщения или закупуване на допълнителни пакети за данни.

по темата: „Глобул пусна GoWeb пакет под 10 лв.”

добавете коментар...

  1. -

    С този пакет 1,4% от времето в годината е осигурено с Интернет. Това е начин за зарибяване, а не реална услуга. Зарибяване, което дори си го плащаш солено. Ако 1 месец решиш да ползваш този "гъвкав" план, то ще трябва да платиш 60 лева. Ама такава цена няма дори и за безлимитен Интернет…

Коментар