Мтел пусна цифрова ТВ за мобилни устройства

Цифровата телевизия на Мтел влиза и в мобилните устройства, съобщи днес телекомът. С услугата Мулти ТВ потребителите ще могат да гледат цифрова телевизия, филми и музика през мобилен телефон, таблет и компютър. Трафикът през 3G мрежата на телекома е безплатен.

Когато използват компютър, таблет или смартфон, абонатите имат безплатен достъп до 16 телевизионни канала

Мулти ТВ интегрира в едно мобилните и фиксирани технологии, като осигурява интерактивност между всички екрани, които потребителят ползва. Така например, ако си избере заглавие от Мтел домашна видеотека, клиентът може да го закупи през телевизора или компютъра, а след това да го гледа на някое от мобилните устройства. Потребителят може също така да спре филма и да го догледа в последствие на всеки от четирите екрана.

Когато използват компютър, таблет или смартфон, абонатите имат безплатен достъп до 16 телевизионни канала, както и до функционалностите на Цифрова телевизия през тестовия период на услугата. От разстояние, те могат да запишат бъдещо предаване или да се възползват от 72-часовия телевизионен архив, които някои програми предлагат.

Повече видеосъдържание е налично в Мтел Видеоклуб – сериали, музика и филми са достъпни през устройство по желание.

В момента Мтел предлага безплатно приложение от Google Play Store за потребителите на Android. Телекомът обещава да пусне скоро и приложение за потребителите на iOS.

Коментари по темата: „Мтел пусна цифрова ТВ за мобилни устройства”

добавете коментар...

 1. Калоян

  Определено е удобство тази новост за смартфони и клиентите на мтел няма да останат недоволни 🙂

 2. Мариян

  Абе какви канали, ахаха това е мтел телевизия, за шампионска лига не знам ахахаха. Уби ме Бото ! Иначе офертата е добра

 3. Елена

  напредваме с възможностите на мобилните екстри.

 4. Пламен

  кефи ме това като опция.

 5. Бото

  То всъщност кои канали ще дават?Някой знае ли?

 6. Бото

  Шампионска лига здравей здравей 🙂

 7. Данчо

  аз като разумен и кефещ се, ще се възползвам от услугата на Мтел.

 8. Все тая

  @Акинорев – и аз така мисля. Толкова е полирано това "мнение", че и да е искрено не мога да го повярвам просто!

 9. Петьо

  Съгласен съм с Владо! всичко негативно, което излезе последната година по адрес на мтел беше спонсорирано и подклаждано от другите оператори – позната българска картинка.. и аз имах сгрешена сметка, но когато се оплаках ми я оправиха веднага и повече проблем не е имало.
  Иначе понеже се интересувам – лесно може да се провери, че няма много оператори в света, които да предлагат такова нещо – за пример във Франция, които са супер развити в медиите и телевизията никой все още не предлага! така че криво да седим, право да съдим – постарали са се хората и въпреки всичко пак първи пускат най-интересните неща

 10. Малииии!

  Евалата! работи на Samsung Galaxy S3 🙂 ..и Мтел…пуснете нещо шукаритетно за 18+

 11. Владо

  Аз лично съм от доволните от мтел и по-скоро мога да твърдя, че редиците негативни коментари са платени, отколкото тези, които са позитивни !

 12. Зигги

  Уникум.Тва чаках и съм доволен

 13. Grigorov

  Страхотно начинание, Подкрепям ! И предоставя добри възможности пред клиентите на телекома

 14. Браво

  Браво.Особенно за моя NOTE II тва е много добра оферта!!!

 15. Акинорев

  До Вероника – излишен, евтин, елементарен и простоват пиар и реклама е хора на М-тел сами да си пускат коментари по разни сайтове на платените си новини. Има прости хора, но не всички са глупаци.

 16. Вероника

  Мулти ТВ на Мтел е наистина иновативна услуга – на едно място са интегрирани мобилни и фиксирани технологии, което позволява гъвкавост при използването й в съответствие с личните предпочитанияна клиента в определен момент!

Коментар