MotoTest за Android – пресъздава изпита пред КАТ

Отскоро популярното приложение MotoTest, което подготвя кандидат-шофьорите за решаване на листовките на КАТ, се предлага и във версия за най-разпространената мобилна платформа Android. Миналата година разработчикът ГенСофт пусна първи вариант на MotoTest за Windows Phone, а по-късно създаде версия за iOS платформа и зарадва феновете на iPhone, iPod и iPad.

MotoTest for Android - ins1

MotoTest за Android предлага доразвита функционалност и същевременно е безплатна. Програмата е съвместима с последната версия Android 4.0.3+ в името на унифицирано потребителско изживяване. Мобилното приложение дава своя принос за повишаване на безопасността на движението чрез по-добра подготовка на кандидатите за водачи на МПС.

Съгласно новите разпоредби на КАТ за провеждане на теоретичния изпит, за всеки курсист се генерира индивидуална листовка по специални алгоритми измежду 1500 въпроса и 1000 картинки. MotoTest пресъздава адекватно условията на изпита – генерира листовка с 45 въпроса с време за решаване 20 минути.

Приложението има 3 режима на работа – Изпит, Обучение и Поправка, които позволяват на потребителя да се упражнява по най-удобния начин. MotoTest изчислява ранг на подготвеност на курсиста на базата на дадените сгрешени отговори.

MotoTest за Android следи за въпросите, които затрудняват най-много потребителя и набляга на тях. Не на последно място, всички промени на официалните листовки на КАТ могат да се отразят веднага в приложението. През годините, подготовката с MotoTest се е доказала като 99,99%-ва гаранция за успешно полагане на теоретичния изпит, по информация от разработчика.

Програмата има редица предимства спрямо хартиения вариант на листовките: мигновено изчисляване на резултатите; удобство за многократно решаване на едни и същи въпроси; следене и наблягане на въпросите, които затрудняват най-много кандидат-шофьора; изчисляване на общ ранг за степента на цялостна подготовка на курсиста; незабавно отразяване на всички промени, направени от КАТ по официалните листовки; няколко режима на подготовка; и не на последно място – възможност за упражнения по всяко време и навсякъде.

Даунлоуд: MotoTest за Android

Коментар