Германос удължи месеца на любовта за трима души

На 20 март 2007 г. ГЕРМАНОС  обяви официално спечелилите томболата в месеца на любовта клиенти на веригата сред близо 40 000 участници. Известната тв водеща на любимото предаване „Море от любов” Наталия Симеонова връчи романтичните награди за двама на трима късметлии от София, Троян и Шумен. 

Софиянката Мария Тодорова спечели първа награда във февруарската томбола на ГЕРМАНОС – 8-дневна екскурзия в Египет. Тя ще осъществи мечтата на майка си да отиде в Египет, след като до този момент не е имала възможност да излезе в чужбина. 
Втора награда спечели Стефан Христов от Троян, който ще може да отиде със семейството си на 7-дневна почивка в Анталия, Турция, за първи път. Стефан очаква раждането на второто си дете и тази награда от ГЕРМАНОС му дава възможност да създаде един допълнителен „Свети Валентин” за своето семейство през годината.
Трета награда спечели Даниел Стефанов от Шумен, който ще може да се наслади на почивката през уикенд във Велинград в СПА хотел, без да работи, както винаги му се е случвало досега, когато е посещавал този курортен град. 
Ваня Чонева, Маркетинг мениджър на ГЕРМАНОС Телеком България заяви: „- Ние се стараем да създаваме изненади за нашите клиенти, за да могат да почувстват, че във веригата магазини ГЕРМАНОС винаги ще получат повече забавление и радост в личния си живот чрез връзката с мобилните технологии. За нас е важно всеки клиент да изпита специално отношение не само при избора на мобилни технологии, но и да усети ползата от тях като нов полъх в емоциите си.”
От 6 до 28 февруари 2007 г. ГЕРМАНОС обяви томбола за месеца на любовта за своите клиенти – „Спечели романтична почивка за двама”. Всеки, който е направил покупка в ГЕРМАНОС на стойност над 20 лева в цялата страна в този период е имал възможността да участва в томболата за 3 почивки за двама през 2007 г. Имената на печелившите бяха изтеглени на 7 март в 17:00 ч. в присъствието на нотариус в магазина на ГЕРМАНОС на бул.”Витоша” 47.

Коментар