Samsung CloudHome – домашно клауд решение

Семейният HomeCloud позволява както лично, така и споделено съхранение на съдържание и поддържа 8 различни акаунта

Семейният HomeCloud позволява както лично, така и споделено съхранение на съдържание и поддържа 8 различни акаунта

Samsung Electronics представи HomeSync, домашен хъб, който осигурява споделено пространство за съхранение, забавление на голям телевизионен екран и ново изживяване с HD телевизор с помощта на операционна система Android.

Семейният HomeCloud позволява както лично, така и споделено съхранение на съдържание и поддържа 8 различни акаунта, достатъчни за цялото семейство. Всеки потребител може да сваля и качва съдържание от различни устройства и да го споделя с другите членове на семейството.

File Encryption и персонални ID и парола гарантират, че съдържанието в личната зона на потребителя ще остане отделено от споделеното във фамилната зона на HomeSync.

HomeSync пренася най-добрите Android игри, филми, телевизионни предавания и стрийм съдържание директно в хола. Устройството позволява на потребителите да гледат съдържание от своето Galaxy устройство безжично на телевизора с Full HD 1080p качество.

Потребителите имат на разположение също Android Jelly Bean медия плейър, достъп до Play Store и всички свои приложения. Освен това HomeSync позволява взаимодействие със съдържанието в телефона по нов начин с помощта на безжичните режими за управление.

HomeSync ще бъде налично от април 2013. Първоначално устройството ще се появи на пазара в САЩ, а след това постепенно и в останалата част на света. Цената не бе съобщена от Samsung.

Коментар