Globul раздава шест автомобила в играта “Mini Cooper с минимални усилия”

В шест поредни седмици GLOBUL ще раздаде шест автомобила МINI Cooper на потребители на предплатената услуга b-connect, които презаредят своето време за разговори между 2 април и 13 май 2007 г. в рамките на играта „МINI Cooper с MINIмални усилия”.
Всеки b-connect потребител, който презареди времето си за разговори в периода на играта „МINI Cooper с MINIмални усилия, получава автоматично право на участие в тегленето на наградите.
Всяка сряда между 11 април и 16май 2007 г., в присъствието на нотариус, ще бъде изтеглян по един b-connect номер, чието време за разговори е било презаредено през предходните седем дни. Първото теглене ще бъде извършено на 11 април, а следващите тегления са на 18 април, 25 април, 2 май, 9 май и 16 май 2007 г. Резултатите от теглениятаще бъдат публикувани в пресата и на официалния уебсайт на GLOBUL www.globul.bg.
Презареждането може да бъде направено с ваучер, чрез услугата CASH REFRESH или чрез автоматично презареждане от клиент на абонаментните програми на GLOBUL. Сумата на презареждането е без значение. Всеки участник получава толкова пъти право на участие в ежеседмичните тегления, колкото е броят на направените презареждания в рамките на съответния седемдневен период.
След всяко презареждане, всеки b-connect потребител ще получи SMS от номер 123, с който ще бъде уведомен за регистрирането му за участие в играта.
Рекламната кампания за играта „МINI Cooper с MINIмални усилия” вече стартира, а главни действащи лица в нея са водещите на Music Idol и „Сблъсък” Иван и Андрей. Кампанията, която включва национални и регионални печатни издания, телевизия, радио, външна реклама и Интернет, е разработена от агенция Ashley & Holmes, а телевизионните клипове към нея са заснети от Le Spot Productions.

Коментар