Безплатни MMS-и от vivatel за Великден

vivatel дава възможност на своите клиенти да се забавляват и изпращат безплатни MMS-и за Великден до своите близки и приятели.  Промоцията по повод един от най-светлите християнски празници е в сила за периода 7-9 април 2007 г. в мрежата на vivatel и е за всички частни и бизнес клиенти на абонаментните планове на мобилния оператор.
Специално за празника vivatel създаде и Великденска  картичка, която клиентите на оператора могат да получат абсолютно безплатно чрез изпращане на мултимедийно съобщение (MMS) до кратък номер 12345.
WAP съдържанието на vivatel е обогатено с много картинки на Великденска тематика. За любителите на кулинарните изкушения, vivatel предлага готварски рецепти за мобилен телефон – Гергьовско агне, Агнешко горски кебап, Лешникова торта с портокал и още много други вкусни рецепти. Можете да ги разгледате на адрес http://www.vivatel.bg/ или през мобилен телефон на адрес wap.vivatel.bg.
„С промоцията vivatel дава възможност на клиентите си да запазят най-скъпите моменти от светлия християнски празник и да ги споделят с близките си”, заяви мениджърът услуги с добавена стойност на мобилния оператор Румяна Илиева. По нейните думи новата промоция е истинско доказателство, че vivatel продължава да спазва обещанието си да предлага услуги, които носят повече ползи за клиентите.

Коментар