Специално жури избира победители в конкурса за визия на ваучери на vivatel

Специално десетчленно жури ще участва в окончателния избор за трите най-добри визии на ваучерите на предплатената услуга на vivatel. Финалистите в националния конкурс „Качи си имиджа”, който е с общ награден фонд от 3000 евро ще бъдат обявени по време на официална церемония за излъчване на победителите в началото на месец май 2007 г.
В състава на комисията ще участват, както едни от най-известните професионални български фотографи Темелко Темелков, Енчо Найденов, Румяна Тонева и Виктор Гилтяй, така и творческите директори на две от водещите рекламни агенции у нас Светослав Тодоров от „Лео Бърнет” и Станислава Ивкова от „Крес”. Членове на журито за избор на финалистите ще бъдат още изпълнителният директор на vivatel Ричард Шиърър, търговският директор на компанията Гари Радклиф, маркетинговият директор на vivatel Любов Кирилова и старши мениджърът „Маркетингови комуникации” на мобилния операторМария Тойчева.
Общо над 1540 снимки участват в надпреварата за визия на ваучерите на предплатената услуга на оператора.Гласуването на публиката, което стартира в средата на този месец ще продължи до 29 април 2007 г. на интернет адрес страницата на мобилния оператор www.vivatel.bg/bg/image.php или от телефон на vivatel чрез SMS до кратък номер 1004, на цена от 0,30 лв. с ДДС.
Вотът на публиката ще определи по 12 снимки финалисти във всяка от трите категории – „Природата навън и у дома”, „Животът на града” и „Поглед отблизо”.

Коментар