Партньор на Prestigio организира фирмено обучение в Бургас

Най-новите предложения на ИТ лидерите Intel, Canon и Prestigio бяха включени в програмата на семинар, организиран от Планикс ООД. Фирмата демонстрира пред корпоративни клиенти в Бургас високотехнологични решения, на които ще разчита за разширяване на своя бизнес в Югоизточна България.
Последното поколение системи  за широкоформатен печат ImagePGOGRAF на Canon бяха представени от Момчил Петров, продуктов мениджър в Кантек. Акцентът в неговата лекция беше върху новите мастилени системи: 5-цветната “reactive ink” и 12-цветната “full pigment ink”, както и върху новите професионални широкоформатни принтери на японския ИТ гигант.
Росица Цонева, управител на Планикс ООД, разкри пред участниците в семинара предимствата на Intel vPro технологията, която ще издигне на ново високо ниво сервизното обслужване и поддръжката, като улесни и ускори диагностиката на системите в мрежата. Резултатът е съкратени времена на отказ на компютрите и повишена обща производителност на информационните системи.
Мобилните решения на Intel и Prestigio бяха представени от Пламен Цанков, продуктов мениджър в АСБИС България. Лекцията обхвана мобилните компютри с марка Prestigio, както и мобилните платформи сертифицирани от Intel по програмата Verified-by-Intel (VBI), които се предлагат от АСБИС. Бяха разгледани и мобилните аксесоари Prestigio, които допълват и улесняват работата на мобилните потребители. Някои от атрактивните принадлежности на Prestigio станаха притежание на участници в семинара след проведената томбола.

Коментар