Интраком Телеком участва в специализирани изложения в Дубай

ИНТРАКОМ ТЕЛЕКОМ, част от бизнес дивизията на SITRONICS Telecommunication Solutions, участва в две големи изложби в Близкия изток. Чрез своя филиал ИНТРАКОМ Middle East компанията непрестанно разширява дейността си в региона.
Изложбата ARABCOM 2007 се провежда за десета поредна година и събира представители на телеком бизнеса от страните в Близкия изток, международни ИТ корпорации, ISP и телеком оператори. WIMAX MEGNA е тясно специализирано изложение, където ИНТРАКОМ Middle East беше един от шестимата участници.
По време ARABCOM 2007 изпълнителният директор на ИНТРАКОМ Middle East Ставрос Ваугас получи възможност да проведе разговори с представители на правителства и експерти от страните в Близкия изток. Представител на ИНТРАКОМ Middle East участва в програма на сателитната телевизия Al Hora, където получи възможност да представи подробно продуктите на фирмата и предимствата им пред тези на конкурентите. Основният акцент беше поставен върху WIMAX, Foris NG, Интегрирани мрежи за пренос на данни „Тройна услуга” (fs|cdn™), решенията (WIBAS) и INTRALINK (IDR-C & ISR).
Предимството на изложението WIMAX MEGNA е в неговата тясна специализация, която предлага възможност за подробно представяне на избрани продукти. Освен към WIMAX, голям брой от посетителите на изложбата проявиха интерес към решенията WIBAS, подходящи за използване в традиционни и системи от следващо поколение.
ИНТРАКОМ ГРУП е една от първите гръцки организации с присъствие в Арабския свят. Групата започва да развива дейността си в района преди десет години, а днес работи в сътрудничество с над 15 телеком оператори в Близкия изток, сред които сирийската телекомуникационна организация (STE), ITC в Саудитска Арабия, Мобилна телекомуникационна компания (MTC) в Кувейт, VODAFONE в Египет, Etisalat и Thuraya в Обединените арабски емирства. Днес ИНТРАКОМ ТЕЛЕКОМ е лидер в областта на WiMAX, IP и OSS/BSS.

Коментар