NETGEAR предлага доживотна хардуерна гаранция за мрежови решения

NETGEAR, Inc. (Nasdaq: NTGR), доставчик на високотехнологични маркови мрежови продукти в целия свят, дистрибутиран в България единствено от Солитрон, обяви, че мрежовите решения от бизнес клас вече се предлагат с доживотна хардуерна гаранция, което осигурява допълнително спокойствие на фирмите от малкия и средния бизнес. NETGEAR предлага изключително високо качество и надеждност с водещата в индустрията серия от бизнес клас продукти ProSafe– комутатори, решения за защита и безжични точки за достъп.
Продуктите от гамата ProSafe на NETGEAR, произведени след 1 май 2007 г., вече се предлагат с нова доживотна хардуерна гаранция, която включва хардуерна замяна (например дефектирал вентилатор или захранващ блок) за времето, в което клиентът физически притежава устройството. Новите гаранционни условия покриват и управляемите Layer 2 и Layer 3 комутатори, Smart комутатори, неуправляеми комутатори, жични и безжични VPN защитни стени, VPN шлюзове (gateways), SSL VPN концентратори, както и безжични точки за достъп.
„Докато функционалността, стойността и лесното управление на устройството са ключови характеристики, които водят клиентите при избора на устройство, може би още по-голяма важност има и програмата за техническа поддръжка, предлагана от производителя, както и гаранцията на продуктите”, обяснява Nathan Rockhold, президент на R Cubed Technologies. „Нашите клиенти гледат към нас в очакване да им предложим мрежови решения, които удовлетворяват техните нужди днес, като им дават възможност и да разрастват своите мрежи в бъдеще. Ние им даваме спокойствието, че техните инвестиции в мрежов хардуер са защитени, което е крачка напред в добрите бизнес отношения. Истината е, че по-голяма защита на инвестициите от доживотната гаранция няма. Нашата нова програма със сигурност ще направи решенията на NETGEAR предпочитан избор за всички наши клиенти.”
“NETGEAR постигна големи успехи и достигна лидерска позиция на SMB пазара, благодарение на своята отдаденост към предлагането на иновативни, достъпни и богати на възможности мрежови решения, които да подпомагат нуждите и бързия растеж на бизнеса” – обясни Aleksandra Verhoeve, Търговски Директор EE & CISна NETGEAR. „Благодарение на иновативните продукти, които предлагаме, като например стекируемите Smart комутатори, комутатори със захранване по мрежа (PoE), SSL VPN концентратори и безжични точки за достъп от бизнес клас, все повече клиенти предпочитат продуктите на NETGEAR за нуждите на техния бизнес. Дори и нашите продукти да са сред най-надеждните в индустрията, новата ни доживотна гаранция дава допълнително спокойствие и увереност на нашите клиенти, че тяхната NETGEAR-базирана инфраструктура може да се разширява в бъдеще, и че инвестираните в нея средства са защитени до живот.”
Доживотната гаранция, която NETGEAR предлага се отнася само за замяна на хардуер и единствено за продукти от серията ProSafe, които се произвеждат след 1 май 2007 г. и които са маркирани със специален стикер. Всички продукти, произведени преди тази дата, ще се предлагат с досегашните гаранционни условия.

Коментар