Мобилтел назначи нов главен маркетингов директор

Андреас Майерхофер е новият главен маркетингов директор на М-Тел, съобщиха от оператора. Фокусиране върху дейностите, свързани с обслужване на клиентите и програмите за лоялност, заедно с налагането на агресивна стратегия за привличането на нови клиенти, ще са първите стъпки на новия шеф.
От 1996 г., когато беше основаваа mobilkom аustria, до 1998 г. Майерхофер е част от финансовия екип на компанията. По-късно, след като заема поста директор „Обслужване на клиенти”, през 2004 г. Андреас е назначен за Главен директор „Операции” на Si.mobil в Словения, като е отгoварял за маркетингa, продажбите и обслужването на клиентите.
Под негово ръководство Si.mobil успява значително да увеличи пазарното си присъствие. Като признание за успешната му работа, включително за увеличаване на приходите и клиентската база, през 2006 г. Майерхофер е назначен за главен изпълнителен директор на Si.mobil.
„Ще бъдем активни и провокативни, със сигурност ще се борим да запазим стабилността на пазара и лоялната конкуренция”, каза Майерхофер. “Обещавам на клиентите, че заедно ще станем свидетели на интересни нововъведения – като увеличаваме вида и качеството на предлаганите продукти и услуги, като ги правим по-комплексни и достъпни за хората – не само по отношение на цени, но и като удобство за ползване”, допълни той.
М-Тел няма да остави конкурентите си да скучаят, заяви Андреас Майерхофер.

Коментар