Интраком ИТ Сървисез участва в изложението “Кипър Експо 2007”

ИНТРАКОМ ИТ Сървисез се включи във второто изложение на информационни и комуникационни технологии в Никозия “Кипър Експо 2007”, организирано от Кипърската асоциация за информационни технологии (CITEA) на 3 – 5 май.
ИНТРАКОМ ИТ Сървисез представи своите решения в сферата на електронното правителство и банковото дело. По време на изложението Димитрис Василопополус, директор продажби и публична администрация, направи презентация на тема “Иновации в областта на ИКТ, проучвания и финансиране на нови технологии”. Г-н Василопополус успешно защити тезата, че средства за нови проекти могат да бъдат осигурявани не само от фондовете на ЕС, но и чрез сътрудничество между различни изследователски центрове и производители.
ИНТРАКОМ Груп е сред първите гръцки организации, които акцентират върху експорта на продукти и услуги. Днес ИНТРАКОМ ИТ Сървисез осигурява работа на 1400 професионалисти, повече от половината от които работят извън пределите на Гърция. ИНТРАКОМ ИТ Сървисез обслужва над 500 международни компании, публични и административни дружества, министерства и правителствени организации, банки и големи корпорации. Близо 60% от оборота на компанията се осигурява от международна дейност.
Сред по-големите клиенти на ИНТРАКОМ ИТ Сървисез в Кипър са кипърската търговска банка, която работи с напълно интегрирана система за банкиране PROFITS®, и JCC Cyprus. В областта на публичния сектор ИНТРАКОМ ИТ Сървисез успешно приключи въвеждането на системата TAXISnet за нуждите на кипърското министерство на търговията.

Коментар