Xerox пусна у нас принтер “бързак”

Phaser 6360 е най-бързият А4 цветен принтер в момента на българския пазар, съобщиха от производителя Xerox. Устройството достига скорост на печат 40 страници в минута, както в цветен, така и в черно-бял режим.
Моделът е предназначен е за работа в малки и средни работни групи. Подходящ е и за отдели в големи компании, които имат нужда от цветен печат на презентации, брошури, листовки и др., посочиха от компанията.
Скоростта на Phaser 6360 е с 30 процента по-висока, от което и да е устройство в този сегмент, твърди Xerox. Стандартно принтерът е пригоден за работа в мрежа и подобно на всички устройства от семейството Phaser, се инсталира и управлява лесно.
Вместимостта на тавите е 2 350 страници, което спестява време за захранване на устройството с консумативи. Xerox Phaser 6360 издържа максимално му месечно натоварване от 100 000 страници и използва мощен 1 GHz процесор и памет от 512 MB.
Функцията Personal Print разрешава проблема с разделното отпечатване на натрупани задачи от различни потребители. Secure Print пък осигурява възможност за отпечатване на поверителни материали от конкретен потребител, в точно определен момент.
Xerox Phaser 6360 е оборудван със софтуер, който отчита отпечатаните обеми на различните потребители, така че да може да се разпределят разходите за печат между отделите в компанията. Функцията Per-User Access Control дава възможност за допълнителен контрол върху разходите за цветен печат чрез изискването на парола преди принтиране.
Phaser 6360 е снабден с PhaserSMART – онлайн инструмент за информационна поддръжка чрез непрекъснат достъп до системата Xerox Knowledge Base. Принтерът поддържа също софтуера CentreWare Web, чрез който устройството се управлява и конфигурира и от разстояние.
Phaser 6360 може да работи с безжичен мрежов адаптер Xerox WNA-100, който е съвместим с всички нови принтери и многофункционални устройства на компанията. Тази нова възможност позволява по-лесно интегриране на Phaser 6360 в безжичната мрежа на офиса.
Цените на новия Phaser 6360 на българския пазар започват от над 4000 лева, в зависимост от конфигурацията.

Коментар