FColor.Bg обяви 25% по-ниски цени за хостинг пакети и услуги

Уеб хостинг компания FColor.Bg обяви тази седмица, че намалява цените на всички свои хостинг пакети и услуги с 25 процента. Промоцията е безсрочна и важи за всички настоящи и нови клиенти на фирмата от 10 Май 2007 година.
От FColor.Bg заявиха, че намаляването на цените няма да се отрази на досегашното качество на предлаганите услуги, както и на двадесет и четири часовата поддръжка, която компанията предлага. Остава и 15-процентовата отстъпка за всеки клиент, подновил своя хостинг пакет за периода след неговото изтичане, както и при закупуване на следващ уеб хостинг план.
Цените за регистрация на домейни също се променят и сега всеки може да регистрира свое собствено име в интернет за 16 лева, като досегашната цена беше $15. Това важи за регистрация на домейни с разширение .Com, .Net и .Org. Регистрацията на .Co.Uk домейн струва 25 лева, а домейна се регистрира за период от 2 години. Цената за регистрация на .EU домейни става 25 лева, сумата за регистрация на .info и .biz става 18 лева. Цените на някои от по-скъпите домейни също се променя – цената на домейн с рaзширение .CC е 45 лева за една година, а регистрацията на станал известен в последните 6 месеца домейн .MOBI е 65 лева, като регистрацията е за 2 години.
„Ние, от FColor.Bg, не решихме да намалим цените на своите услуги просто, за да бъдат те по-евтини към крайните ни клиенти, или да се конкурираме на пазара на този вид услуга. Единствената причина поради, която, от днес всеки може да закупи своя бизнес или персонален уеб сайт, както и интернет дневник (блог), е че в последните години интернет индустрията се развива с големи стъпки, а до голяма степен важността и успеха на един бизнес, без значение от коя област е, да има свое присъствие в интернет. Това помага изключително, както за разпознаване на услугите, които се предлагат, така и за повишаване на рейтинга и имиджа на българската индустрия, на високо конкурентния европейски пазар, от който страната ни е част. Освен това, трябва да се има предвид, че Европа е все още няколко стъпки назад в този вид услуги, в сравнение с американския или азиатския пазар, което говори колко голяма е нуждата от качествено, а защо не и количествено присъствие на българският бизнес на световно ниво”, каза Иглика Войнова, Мениджър на отдел Работа с клиенти във FColor.Bg.

Коментар