NovaNews.bg вече с мобилна версия

Мобилната версия на NovaNuews.bg е достъпна за потребителите на всички устройства

Мобилната версия на NovaNuews.bg е достъпна за потребителите на всякакви интернет устройства

Новинарският сайт на Нова ТВ, NovaNews.bg, вече е достъпен и в мобилна версия. Това е първата мобилна платформа у нас, която се фокусира активно върху видео съдържанието, посочиха от медийната компания.

m.NovaNews.bg може да се пробва от всички интернет потребители, независимо от техните мобилни устройства. Сайтът предлага ексклузивните новини, репортажи, интервюта и любопитна информация от NovaNews.bg.

„Българските потребители обръщат все по-голямо внимание на видео съдържанието в потока от информация, а това е изключително силно изразена тенденция в световен мащаб”, коментира Артурас Салда, мениджър отдел “Нови медии” в Нова ТВ.

“Вярваме, че комбинацията от силно застъпено ексклузивно видео съдържание и бързината на мобилна платформа ще бъдe успешнa”, допълни той.

Потребителите на m.NovaNews.bg могат да дискутират най-актуалните въпроси и да участват в анкети, както и да изпращат свои репортажи в рубриката „Моята новина”. Платформата ще предлага ексклузивни видео репортажи от ефира на Нова ТВ, заедно с акцентите от водещите актуални предавания.

Коментари по темата: „NovaNews.bg вече с мобилна версия”

добавете коментар...

  1. отчаян мобилен читател

    Ще доживеем ли и //technews.bg да има мобилна версия

Коментар