Samsung се подготвя за премиерата на Galaxy S4 с ключови партньорства

Чъртси, Великобритания – 17 април 2013 г. – Samsung Electronics Co., Ltd. обяви, че дългоочакваният GALAXY S4 ще представи ексклузивно издание на най-продаваната състезателна игра на EA “Need for Speed Most Wanted”. Играта, която е оптимизирана за Samsung ще е достъпна за изтегляне от Samsung Games.

„Samsung е отдадена да осигурява възможно най-доброто изживяване на своите потребители, а разнообразното съдържание е в ядрото на нашата визия. Щастливи сме да имаме ексклузивно Samsung съдържание в игра с ранг AAA от едни от най-добрите създатели на видео игри в света. Освен това, сме осигурили последващи партньорства, които ни помагат да изпълним обещанието си да открием свят, пълен с нови възможности, за своите потребители,” каза Лий Ептинг, вицепрезидент на Media Solution Center Europe в Samsung Electronics Europe.

Глен Роланд, вицепрезидент New Platforms and OEM в EA, каза, „Представянето на Samsung GALAXY S4 ще донесе невероятни мобилни игрови изживявания за потребителите. Нашето предложение „Need for Speed Most Wanted’ е една от няколко EA игри, специално оптимизирани за Samsung и ще включва ексклузивно съдържание.”

Като част от партньорството, Samsung и ЕА предлагат на първите 100 000, закупили GALAXY S4 в Европа, възможността да свалят приложението безплатно през Samsung Hub.

Партньорството с EA е едно от многото споразумения, чрез които ще осигурим съдържание през Samsung Hub заедно със старта на продажбите на GALAXY S4 в Европа на 27 април 2013г. Партньорствата, концентрирани в областта на игрите – където Samsung има договори с Gameloft и Glu – книгите, съдържанието за деца и други, демонстрират отдадеността на Samsung към осигуряването на възможно най-разнообразно висококачествено съдържание на потребителите в Европа.

Need for Speed Most Wanted’ Samsung edition може да се играе също и на Samsung GALAXY Note II.