LAN мрежата на Юнайтед Нет е стабилна и сигурна при гръмотевични бури

Осигурената мрежа на LAN доставчика Юнайтед Нет гарантира през неприятните и наситени с гръмотевични бури дни, спокойна и сигурна работа, както на домашните, така и на служебните компютри на своите потребители, свързани към изградената му подземна кабелна инфраструктура.
Доставчикът Юнайтед Нет получава непрекъснати благодарности и поздравления от своите потребители за сигурността на мрежата.
Още през лятото на 2005 г. Юнайтед Нет сключи договор с "БТК" АД за ползване на подземните трасета от тази мрежа и с това се превърна в една от малкото лицензирани фирми – доставчици на интернет по LAN, която тръгна по стъпките на истинските телекоми, изграждащи подземно собствената си кабелна инфраструктура в населени места с над 10 000 души.
LAN интернет доставчикът Юнайтед Нет предлага тройна услуга: Интернет, Телефон, Телевизия. Три от най-бързо развиващите се технологични услуги – интернет свързаност, цифрова телевизия и фиксирана телефонна услуга през интернет, се предоставят чрез подземно изградена кабелна мрежа.
LAN доставчика Юнайтед Нет се превърна в най-търсения атрактивен партньор за повече от 20 жилищни района в София.

Коментар