vivatel с награда за най-динамично развиваща се компания в България

vivatel е оценена като най-динамично развиващата се компания в класацията на в. „Капитал” за компаниите с най-голям ръст на приходите за 2006 г. Отличието на мобилния оператор беше връчено вчера вечерта, 14 юни 2007 г., на специална церемония в резиденция „Лозенец” в София. Класацията е част от Капитал 100, която представя най-големите български компании за 2007 г.
На събитието на бяха представени десетте компании на върха в Капитал 100 и класациите за „Най-динамични” и за „Най-печеливши” компании.
„Наградата, в престижна класация като тази, е истинско доказателство за успешния път, който vivatel извървя само за година и половина след своя старт”, заяви мениджърът маркетингови комуникации мобилния оператор Мария Тойчева.
„Ние стартирахме с обещание да променим облика на мобилните комуникации в България. Скоростта, с която клиентите на мобилни услуги в страната се ориентираха към vivatel ни стимулира да работим особено динамично, за да можем да поощрим хората да използват мобилните си телефони по-често и да говорят повече”, допълни тя.
По думите й, vivatel ще продължи да отстоява политиката си за справедливо ценообразуване и предоставяне на модерни, иновативни и разнообразни услуги.
Капитал 100 е съставена след анализ на данните на 200-те най-големи компании, като основен критерий e размерът на общите приходи от дейността за 2006 г. Топ 50 на най-динамичните компании, в който лидер е vivatel, е класиран по ръста на общите приходи от дейността за 2006 година спрямо 2005 година на тези 200 компании.

Коментар