Варненец спечели конкурс за CRM идея

Варненецът Свилен Вълков спечели първа награда на конкурса “Свободни идеи”, организиран от Сирма Груп, OnboardCRM (представител на Salesforce.com за България), ТУ Варна и ИТ Академия България. Програмистът получи възможност да реализира идеята си заедно с екип на Сирма Груп, грамота и парична награда от 500 лева.

Журито е преценило, че разработената от Свилен Вълков приставка за проследяване на бъгове и свързани събития и тяхното отстраняване при поддръжка на масив от неограничен брой бази данни е иновативна и подходяща за реализация като добавка (plugin). Приставката е отговаряла на зададените параметри за уникалност, очаквани ползи за фирмата потребител и простота на употреба, уточниха от Сирма Груп.
В конкурса са участвали десетки оригинални идеи и концепции за надстройки към CRM on demand платформи. Журито обаче не присъжда втора и трета награда, поради недостатъчно доброто познаване на SugarCRM и SalesForce.com и неспазване на условието за бизнес ефективност, заявиха в съобщение до медиите организаторите на конкурса.
Свободни идеи ще се провежда ежегодно, като темите ще съответстват на актуалните тенденции в ИТ сектора.

по темата: „Варненец спечели конкурс за CRM идея”

добавете коментар...

  1. Гламав

    Е то това жури ще да е бая компетентно.
    Сигурно и всички тестове са извършвани под Windows и Internet Explorer, поради непознаване на други ОС и барузери от страна на журито.

Коментар