Galaxy S4 от днес в мрежата на Виваком

Galaxy S4 разполага с голям 5-инчов дисплей, 2 GB оперативна памет и 13-мегапикселова основна камера

Galaxy S4 разполага с голям 5-инчов дисплей, 2 GB оперативна памет и 13-мегапикселова основна камера

Samsung Galaxy S4 дебютира днес в магазините на Виваком. Новият смартфон се предлага за 34,90 лв. на месец с тарифните планове MegaCall XL, Net&Call Super Max и UniCall XL или в брой за 799,90 лв.

Флагманът на Samsung идва с 5-инчов Full HD Super AMOLED дисплей, четириядрен процесор с тактова честота 1,9GHz и 13-мегапикселова камера с поддръжка на Full HD видео запис и Dual Shot функция.

Dual Shot позволява предната и задната камера да се включат едновременно за записване на снимки или видео с изображението от предната камера на фона на това, което бива заснето със задната, или обратното.

Galaxy S4 работи под управление на операционна система Android 4.2.2 (Jelly Bean), разполага с 16GB вградена памет и още 2GB RAM. Смартфонът е по-лек и тънък от своя предшественик и е снабден с много нови възможности.

Функцията smart pause, например, спира гледано видео в момента на отместване на погледа от екрана. Smart scroll пък позволява движение на разглеждана интернет страница само с накланяне на главата или на телефона.

Коментар