Стартира нова интернет услуга за промоции

Българска интернет услуга за промоции стартира фирма Датекс ООД. Порталът pro.bgmaps.com ще предлага първоначално информация за промоции, кампании и отстъпки на стотици търговски обекти и заведения в четирите най-големи града в страната – София, Пловдив, Варна и Бургас.

Бързото търсене по ключови думи ще улеснява посетителите при намиране на подходящите предложения, поясниха от компанията. Налице е и опция за принтиране на талони за специални отстъпки, които всеки може да използва в търговските заведения.  
„pro.bgmaps.com е уникална услуга за българския пазар, която значително улеснява потребителите при търсенето на най-изгодна оферта, а на търговците дава широки възможности за директен контакт с потенциални клиенти и бърза обратна връзка“, каза Росен Русинов, Генерален Мениджър на Датекс ГИС Център.
„Решихме услугата да е в www.bgmaps.com, защото това е мястото, което всеки Интернет потребител посещава, за да намери даден адрес. С pro.bgmaps.com ние вече не отговаряме само на въпроса „Къде се намира…“, а и на този „Какво и за колко може да се купи там“, допълни Русинов.
Чрез технологичната система на pro.bgmaps.com търговците могат да организират кампании с точни измервания на резултатите, както и да публикуват талони с отстъпки за потенциалните си клиенти. Освен това те получават място за своите промоции и реклама в Интернет медия с над 300 000 импресии на ден, посочиха от Датекс. 
Услугата се развива и поддържа от ДАТЕКС ГИС Център. Преди близо 10 години компанията разработи собствена технология за представяне на карти в Интернет, а от 2003 година тази услуга стартира на адрес bgmaps.com.

Коментар