Dell разширява линията XPS™ с нови предложения за развлечения

05-06-2006 – M3 Communications Group, Inc.
Dell разширява линията XPS™ с нови предложения за развлечения
Иновацията и забавлението се срещат в уникалния портативен 20-инчов широкоекранен компютър за развлечения на Dell
5 май 2006 г., София – Dell представи днес три нови XPS системи с високи характеристики, отличаващи се със съвършен дизайн и множество иновации. Новите модели са предназначени за геймъри, ентусиасти и потребители, които предпочитат най-добрите продукти и персонализираното обслужване. Чрез комбиниране на уникален дизайн и водещи в бранша възможности с великолепно обслужване и поддръжка, фамилията XPS продължава да вдига стандарта при платформите за домашни развлечения и игри.
XPS M2010 се отличава с уникален дизайн и неподражаеми мултимедийни възможности и притежава 20.1-инчов екран с висока отчетливост, 8.1 колонки плюс нискочестотен високоговорител, подвижна Bluetooth® безжична клавиатура с нормални размери, интегрирана 1.3-мегапикселова камера и влизащо в специален слот DVD устройство. При затваряне на закрепения с панти капак се откриват две дръжки, които правят XPS M2010 истински портативен.
XPS 700 е най-новото постижение на Dell в дизайна и техническите характеристики на компютрите за игра. Алуминиевото шаси може да поддържа до четири твърди и три оптически диска и има много разширителни слотове за TV тунери и други периферни устройства. XPS 700 може да бъде конфигуриран и с двойния 512MB NVIDIA® GeForce® 7900GTX SLI графичен адаптер и усилвателя AGEIA PhysX physics. Технологията на Dell за намаляване на шума QuietCaseTM и термичната технология Dell HyperCoolTM правят XPS 700 наистина уникален.
XPS M1210 на Dell е идеалният ноутбук за потребителя, който иска мобилност без влошаване на характеристиките. Теглото от 1.98 кг и конструкцията от здрава магнезиева сплав го прави напълно преносим. Потребителите могат да играят на игри или да се наслаждават на мултимедийното съдържание с мощните двуядрени процесори и предлагания като опция дискретен графичен адаптер в корпус с 12.1-инчов широк екран. XPS M1210 може да бъде персонализиран и чрез интегрирана камера и шумоизолиращи слушалки, които позволяват видеочат с приятели.

Коментар