Samsung HT-F4500W – достъпна система за домашно кино

HT-F4500W е най-достъпната система за домашно кино на Samsung от линията за 2013 година

По-добре да направиш малко на брой добри продукти, отколкото много, но посредствени. С това разбиране Samung създава новата си линия от системи за домашно кино. Тя се състои само от няколко модела, в които компанията е вложила много време и усилия.

HT-F4500W е най-достъпната система за домашно кино на Samsung от линията за 2013 година. Но макар и да се позиционира като система от начално ниво, HT-F4500W включва респектиращ набор от характеристики, предлагайки много повече от познатото Blu-ray изживяване.

HT-F4500W комбинира базова съраунд система, Blu-ray плейър и интернет функционалност

HT-F4500W комбинира базова съраунд система, Blu-ray плейър и интернет функционалност

За повечето потребители най-важните приложения са гледането на филми и слушането на музика. HT-F4500W е достъпно и качествено решение за тези услуги, като комбинира 3D Blu-ray плейър и пълна 5.1 аудио система с мощност 500 вата.

Когато се съчетае с 3D телевизор и активни 3D очила, HT-F4500W създава истинска кино атмосфера в дома. Можете да гледате най-доброто 2D и 3D изображение, тъй като системата подава към телевизора картина с реалистично Full HD качество.

Макар и да се позиционира като система от начално ниво, HT-F4500W включва респектиращ набор от характеристики

Макар и да се позиционира като система от начално ниво, HT-F4500W включва респектиращ набор от характеристики

Samsung набляга на технологията Crystal Amplifier Plus. Тя филтрира звуковия източник два пъти, за да минимизира изкривяването и да възпроизведе аудио, което звучи точно така, както трябва. В допълнение, HT-F4500 конвертира съдържанието на колекциите от CD-та и DVD-та до качество, сходно с това на Blu-ray.

Можете също така да включите портативен музикален плейър в предния USB порт, а оптичният и аналоговият входове на гърба на системата да използвате за свързване на други устройства.

Когато се комбинира с 3D телевизор и активни 3D очила, HT-F4500W създава истинска кино атмосфера в дома

Когато се комбинира с 3D телевизор и активни 3D очила, HT-F4500W създава истинска кино атмосфера в дома

Налична е и функция Samsung Anynet+, която ще ви позволи с едно докосване да контролирате всички Samsung HDMI-свързани устройства като телевизор, плейър и др. Технологията BD Wise оптимизира трансфера на видео между свързаните устройства и изключва автоматично екрана на телевизора, когато слушате звук през AV плейър.

Ако търсите достъпна комбо система Blu-ray/домашно кино, HT-F4500W е решението. Получавате базова съраунд система, Blu-ray плейър и интернет функционалност. Ако сте решили да похарчите повече пари за домашно кино, тогава разгледайте по-класните системи от линията на Samsung, като HT-F5500W и HT-F6500W.

Коментари по темата: „Samsung HT-F4500W – достъпна система за домашно кино”

добавете коментар...

  1. Сам Сунг

    То и при телевизорите Самсунг е номер едно по продажби 🙂

  2. stenly

    Аха. сега ми се изясни, фирмената политика е различна при отделните продукти …ма то май и при телевизорите е така … смениш дизайна на стойката и вадиш нов модел… 🙂 Определено са номер едно …по бройки 🙂

  3. Сам Сунг

    говори се за домашно кино,не за смартфони, а и при смартфоните май са номер едно в момента, нали

  4. stenly

    “По-добре да направиш малко на брой добри продукти, отколкото много, но посредствени. ”

    точно пък това за Самсунг които бълват 50 модела еднакви телефони с минимални разлики между тях.

Коментар