Фамозен лаптоп идва с три твърди диска

Новият геймърски лаптоп на компанията Voodoo, основен играч в хардуера за игри, приема до три твърди диска и две видеокарти.
Общият капацитет на твърдите дискове в модела ENVY H:171 може да достигне 600GB (3x200GB). Лаптопът позволява работа с две графични карти NVIDIA GeForce Go 7950 и включва 4GB оперативна памет.
Геймърската машина е достъпна в различни цветове, като целта на разработчиците е била да угодят максимално на своя контингент от потребители с нестандартни изисквания. ENVY H:171 предоставя 17-инчов дисплей с резолюция WUXGA 1920×1200
Компютърът тежи 5.4 килограма и в това отношение наистина се приближава до ранното определение за лаптоп – тежка мобилна машина за индустриални приложения. Само че тук става въпрос за игри и за немислими, във времената на първите преносими компютри, изчислителна мощ и функционалност.
ENVY H:171 струва “само” $5000 в минималната си конфигурация, според официалния сайт на компанията. Достъпен е дори и модел с току-що обявения процесор Core 2 Extreme X6800, за който Intel твърди, че е най-бързият мобилен чип в момента.

Коментар