Нов софтуерен телефон лансират на пазара у нас

Компанията Attractel пусна на пазара финалната версия 2.0 на популярния си софтуерен телефон ZoIPer. Освен с подобрения във функционалността, ZoIPer 2.0 идва с нов дизайн и лого. Запазен е приятният потребителски интерфейс, с който са свикнали хилядите потребители на ZoIPer, посочиха от разработчика.
В България новата версия на ZoIPer ще се разпространява от оторизирания търговски представител на Attractel – фирма Support. Телефонът ще бъде наличен в две разновидности: безплатна (Free) и платена (Biz).
Безплатната версия поддържа различни кодеци с възможност за подредба, множество акаунти, прехвърляне на обаждания, гласова поща, CallerID, DTMF тонално набиране и три линии за разговори. Безплатното решение осигурява също работа с различни езици, хронология на позвъняванията, лог, списък с контакти и панел с номера за бързо набиране. ZoIPer е преносим на USB и флашкарти.
Версията ZoIPer 2.0 Free е достъпна за сваляне от интернет за операционни системи Windows 2000/NT/XP/Vista и може да бъде изтеглена от
Платеният вариант на ZoIPer 2.0 добавя към функционалността на безплатния продукт редица полезни екстри. Такива са неограниченият брой акаунти, конференция, запис и пренасочване на разговори, набиране от командния ред. На разположение са също мелодии на звънене по избор, автоматично отговаряне, отваряне на пристигащи URL-и и дистанционно конфигуриране (XML).
Възможни си също интеграция с Outlook Express, промяна на броя на линиите и др. ZoIPer 2.0 Biz предлага 6 линии, което позволява провеждането на конференции с до 6 участника.
Засега платената версия работи само с Windows 2000/NT/XP/Vista и може да бъде изтеглен от сайта на компанията.
Софтуерният телефон може да бъде разработен и по индивидуален модел чрез частична модификация – например промяна на лого, цветове и име. При цялостната модификация се извършва пълна промяна на интерфейса.

Коментар