Услугите на vivatel се предлагат в магазините на Мобил свят

09-06-2006 – Агенция „ПР Медиа”
Услугите на vivatel се предлагат в магазините на Мобил свят
vivatelе единственият мобилен оператор,който е представен с всички услуги в търговската верига
vivatel е първият мобилен оператор, който присъства в магазините на Мобил свят с пълната си гама от продукти и услуги. Клиентите на търговската верига ще имат възможността, както да сключват договори за абонаментните планове на vivatelи да плащат месечните си сметки, така и да закупуват стартови пакети за предплатени разговори и ваучери за презареждане.
"Партньорството на vivatel с Мобил свят е много важно за нас, защото то идва във важен етап от развитието на компанията”, сподели изпълнителният директор на vivatel Ричард Шиърър. “Половин година след старта си, vivatel се радва на невероятен успех на телекомуникационния пазар в България. Клиентите на vivatel се увеличават ежедневно, а това ни показва, че интересът към нас и услугите, които предлагаме, е значителен”, поясни той. „Вярвам, че това ново партньорството ще донесе на настоящите и бъдещите ни клиенти още повече възможности, защото Мобил свят е една от най-бързо развиващите се вериги за продажба на мобилни телефони в страната”, допълни Шиърър.
"Стартът на сътрудничеството ни с vivatel е истинско доказателство, че за нас е изключително важно екипът на Мобил свят да следва динамиката в развитието на пазара на телекомуникационни продукти и услуги в България. Вярвам, че това партньорство ще допринесе за предоставянето на все повече качествени услуги на нашите клиенти,” заяви управителят на търговската верига Калин Русев. По неговите думи прави впечатление и новата визия на Мобил свят.  "Усмивката" на vivatel и усмихнатото телефонче на Мобил свят присъстват на витрините на всички магазини на компанията, а хората правят избора си в приятна атмосфера.
Мобил Свят е търговска верига за мобилни комуникации, която е на българския пазар от 2001 година. Фирмата притежава магазина 26 магазина в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Несебър, Шумен, В.Търново и Сливен. Мобил свят планира да открие още 9 магазина до края на календарната година. 

Коментар