Стартира мобилна мрежа на поп-фолка

Нова музикална мобилна мрежа, посветена на поп-фолка, стартира утре, 25 юли. „Planeta Mobilе” ще предложи неограничено количество музика, вкл. новите хитове на Пайнер Мюзик, както и оферта за музикален телефон.
Всеки абонат на Planeta Mobile срещу 15 лева на месец ще получава 200 безплатни минути и 100 безплатни sms-a в мрежата на Planeta Mobile и vivatel. Клиентите ще имат достъп и до WAP базирано съдържание с ринг тонове, видео, музика, телевизия и аудио стрийминг.
За абонатите на Planeta Mobile достъпът и трафикът до специализирания портал са безплатни. Те ще могат да видят и чуят най-новите изпълнения на звездите на Планета ТВ и ще гледат на живо от телефона си най-атрактивните предавания на телевизията – концерти и срещи със звездите.
Всеки абонат на Planeta Mobile ще има възможност срещу допълнителна такса от 5 лв. да добави до 3 SIM карти към своята сметка и да създаде група Planeta +, в която разговорите ще са безплатни до 1-ви октомври 2007 г., а след това на преференциалната цена от 0,01 лв. на минута.
Друго предимство на новата оферта са ниските цени за sms – 0,09 лв и mms – 0,30 лв в мрежата на Planeta Mobile и vivatel. Цената на минута разговор към всички национални мрежи е 0,38 лв, sms към останалите мобилни оператори е 0,14 лв., а mms – 0,60 лв.
Абонатите на новата мобилна мрежа ще се отличават със специална поредица от номера 087 90ХХ ХХX. За клиентите на Planeta Mobile е разработен и специализирания уеб портал planetamobile.bg.
„Осъзнаваме потребността на поп-фолк феновете да покажат своята принадлежност към това многобройно общество, като в същото време получат уникална оферта за мобилна услуга и музикално съдържание с техните любими звезди, заяви Гари Радклиф, търговски директор на БТК Мобайл.
„Planeta Mobile е създадена специално за почитателите на поп-фолка в България. Музикалното мобилно предложение е уникално за пазара, а кампанията ни за неговото представяне е разработена съобразно специфичните предпочитания на почитателите на този музикален жанр”, каза инж. Митко Димитров Управител на Пайнер Мюзик.
Всеки абонат на Planeta Mobile ще получи и CD на изпълнител на Пайнер. Промоцията на Planeta Mobile включва национално турне със звездите от телевизия Планета, което ще се състои в 11 града от 25 юли до 15 август.
Пакетите за активиране на плановете на Planeta Mobile могат да бъдат закупени в центровете на БТК и магазините на Пайнер в страната, заедно с промоционалните музикални мобилни телефони – Nokia 5700, Nokia 5200, Samsung X530, Sony Ericsson W300 и Samsung E570.

Коментар