Samsung преобразява телевизорите с Evolution Kit

Загадъчната кутия с полиран метален корпус превръща двуядрените Smart TV от 2012 г. в четириядрени, със Smart Hub платформа за 2013 г.

Загадъчната кутия с полиран метален корпус превръща двуядрените Smart TV от 2012 г. в четириядрени, със Smart Hub платформа за 2013 г.

Samsung пусна в продажба у нас първия си Evolution Kit за 2013 година. С новата приставка, обявена на януарското изложение CES в Лас Вегас, смарт телевизорите на компанията стават единствените еволюиращи телевизори в България.

Ако притежавате Samsung Smart TV от 2012 г., серия 7 или 8, с помощта на Evolution Kit можете да надградите телевизора си до най-актуалните функционалности и технологии, характерни за моделите от 2013 г., без да купувате нов Smart TV.

Повечето телевизори на пазара могат да се свързват към интернет, което позволява да бъдат подобрявани след покупката. Обикновено обновленията съдържат онлайн услуги, отстраняват бъгове и ако сте късметлия, добавят незначителни подобрения в операционната система. Samsung Evolution Kit е нещо коренно различно – с него можете да обновите хардуера на „стария” си Smart TV от 2012 г. и да получите най-актуалните технологии за 2013 г.

Samsung Evolution Kit е компактно устройство с размери 127 x 91 x 16 мм

Samsung Evolution Kit е компактно устройство с размери 127 x 91 x 16 мм

Когато инсталирате Evolution Kit на гърба на телевизора, потребителският интерфейс на вашия Smart TV се променя до Smart Hub 2013, който съдържа три панела – Apps, Social и Video, Music, Photos. Категориите от 2012 г. са разширени и диверсифицирани за по-добра видимост на опциите.

Получавате опростен начин за откриване на желаното съдържание, повече възможности за контрол на телевизора и по-бързи скорости. Evolution Kit добавя управление с глас и жестове, подобрена смарт интерактивност и нов четириядрен процесор.

На практика, това устройство с полиран метален корпус превръща двуядрените модели от 2012 г. в четириядрени, със Smart Hub платформа за 2013 г. Ще забележите впечатляващо подобрение в качеството на картината и възпроизвеждането на цветовете.

Evolution Kit се продава за 599 лв. в комплект с дистанционно управление Smart Touch за 2013 г.

Evolution Kit се продава за 599 лв. в комплект с дистанционно управление Smart Touch за 2013 г.

В допълнение, Evolution Kit осигурява на Samsung 85S9 съвместимост с всички бъдещи UHD стандарти. Телевизорът ще бъде обновен, така че да не изпитвате трудности при гледане на каквото и да било UHD съдържание, независимо от бъдещите стандартизации.

Evolution Kit е съвместим с избрани Samsung смарт модели за 2012 г., сред които ES7000 и ES8000. Комплектът с цена 599 лв. включва и дистанционно управление Smart Touch за 2013 г. за удобно боравене с обновеното смарт меню.

Коментари по темата: „Samsung преобразява телевизорите с Evolution Kit”

добавете коментар...

  1. V

    Мирчо, Мирчо, ама ич те нема в темата. Не се касае за обновяване на софтуера – това се прави онлайн. Касае се за хардуера – от 2-ву – 4-ри ядрен процесор. Става съвместим и с ултра HDл Сега има 3Д-та, дето не щат да тръгнат на моя ТВ, но като го китна нема да има нужда пак да хвърлям няколко хилки за нов. Не се безпокой, купувачи има.

  2. Anonymous

    мирчооооооо не е за тебе тази работа. гледай си Електрона у вас и не се напъвай да мислиш как се забавляват батковците

  3. mil4o kir4ev

    Esamo tova li6te e za promjana,asledva6tite novosti?!

  4. samsung fen :D

    mir4o , gledam che ne si zapoznat s smart tv-tata ot 2012 i izobshto . Te poprincip si imat tezi “СМАРТ простотии” tozi kit prosto gi podobrqva 🙂

  5. Anubys

    Mir4o — напълно си прав в мнението си.
    Всички тези наблъскани простотии в ТВ нямат смисъл.
    Просто няма това време, което да вложиш за да ги използваш всичките.
    Е нали трябва цените да растат 🙂 И за това блъскат софтуер, които е ненужен на никои.

  6. Mir4o

    Едва ли са много хората, които изобщо използват т.н. СМАРТ функции на телевизора си! Във всеки дом вече има компютър, който върши цялата работа, че и с много по голямо удобство. 600лв. за надстройка на телевизор?!?!?!?! Да, ако самия телевизор струва 5000лв. +, но хората, които купуват подобни модели изобщо не ги интересуват всичките СМАРТ простотии, просто включват СетТоп бокса и пускат Планета.
    Другата категория категория ТВ ползватели(не зрители), просто искат голям екран, с 3Д и хай дефинишън, връзват към него компютъра и всички налични конзоли и получават огромен екран, единственото копче ползвано от дистанционното е ОН/ОФФ:)

Коментар