Българска компания предлага мобилни услуги в Испания

Абонатите на испанските мобилни оператори вече могат да използват интерактивните услуги, разработени, предлагани и поддържани от Teracomm. Българската компания, съвместно със стратегическия си партньор Jamba (VeriSign) дадоха успешен старт на първата си услуга в Испания.
Още първия ден новите предложения за клиентите достигнаха нива на интерес значително над очакваните, а услугата "Love Me" е определена за най-успешния проект в Испания за годината, съобщиха от Teracomm.
Сред другите атрактивни предложения за потребителите в Испания са поръчките на музика, развлекателни игри, билети за разнообразни мероприятия, както и възможността за участие в предавания, гласувания и състезания на живо. Клиентите могат също така де се информират за времето, движението по пътищата и за любимите си спортни събития, да провеждат и проследяват валутни операции.
Вече втори месец абонатите на мобилните оператори и в Австралия проявяват засилен интерес към услугите на Teracomm, съобщиха от компанията. Очаква се до седмица Teracomm да разшири присъствието си на още два пазара – в Италия и Португалия.

Коментар