Партньорство на Acronis с Level Platforms подпомага управляваните услуги

Доставчиците на IT решения Level Platforms вече имат увереност в лесното архивиране и възстановяване чрез продуктите на Acronis, водещ разработчик на софтуер за управление съхранението на данни. Като доволен потребител, те също така могат да бъдат спокойни, като могат проактивно да използват това решение в интерес на своите клиенти в комбинация с многократно награждавания софтуер Managed Workplace на Level Platforms.
Acronis и LPI (Level Platforms Inc.), лидер в софтуера за управлявани услуги за доставчици на IT решения, служещи в малкия и среден бизнес (МСБ), сега дават възможността да се наблюдава отдалечено многократно награждавания основан на изображения софтуер за архивиране и възстановяване на Acronis. Чрез обединяване на Acronis True Image с Managed Workplace на Level Platforms, доставчиците на решения ще могат да оценяват действието и наличността на Acronis True Image на обектите на своите клиенти.
Като използват Acronis True Image, клиентите могат да създадат точно копие-изображение на ползващите се в момента дискове на сървърите или работните станции, включително операционната система, всички конфигурационни файлове, програми, обновявания и бази данни. Изображението може да се запише на вътрешни или външни дискови устройства (включително USB 2.0 и FireWire), мрежови устройства (NAS, SAN), RAID контролери, записваеми CD или DVD, лентови устройства със SCSI-интерфейс, или дори FTP сървъри, включително възможността да се създават преносими изображения, които могат да се възстановяват върху различаващ се хардуер, като се използва Acronis Universal Restore. Той също може да се записва на същия диск, като му се прави изображение в Acronis Secure Zone.
Изображението може да се използва за многобройни цели, включително възстановяване след бедствие, архивиране на данни, клониране на диск и мигриране към работна среда на виртуални машини.
„Клиентите разчитат ежедневно на нашия съвет, и на технологията и услугите, които осигуряваме,” казва Чип Рийвс, изпълнителен директор на Computer Troubleshooters, франчайзингова мрежа, разпространена по целия свят, които осигуряват компютърни и технологични решения за собствениците на малък бизнес, работещите в домашни офиси и дома – и клиент на Level Platforms и Acronis. "За нас е безценно, че имаме най-добрите инструменти, за да поддържаме без проблеми нашите клиенти и, ако има проблем, да ги върнем в работоспособно състояние колкото се може по-бързо."
Доказан на повече от 38 000 клиентски обекта по целия свят при случаи за възстановяване след бедствие и масови инсталации, Acronis True Image е лесен за използване и масова инсталация, като оптимизира производителността и прави възвръщането на инвестицията незабавно. Клиентите могат да възстановят своите системи за минути, а не за часове и дни и да намалят разходите по възстановяване и инсталиране на системите. Повече от 2 500 доставчици в 23 страни използват софтуера Managed Workplace на Level Platform, за да осигурят високоефективни управлявани услуги на своите клиенти от МСБ, което им позволява да намалят разходите по обслужване/поддръжка, да създават нови, повтарящи се и високопечеливши потоци от приходи, както и да повишават удовлетвореността на крайните потребители.
„Развълнувани сме относно партньорството с Acronis, тъй като получихме многобройни запитвания от доставчиците на решения за възможността да наблюдават Acronis True Image,” каза Рик Марсиниак, директор на Vendor Alliance. „Партньорството ни с Acronis и свързаното обединение на продуктите посреща значителна нужда в канала, а доставчиците на IT решения сега имат всеобхватно решение, доставено им от две от водещите компании в индустрията.”
„Архивирането и възстановяването е важна управлявана услуга, която доставчиците на решения предлагат на своите клиенти,” казва Ерик Доуърти, директор на канал Продажби в Acronis. „Партньорството с Level Platforms дава на риселърите и техните клиенти убеждението, че са способни лесно да се подготвят за и да се възстановят от технически провали.”
Acronis True Image е наличен за доставчиците на решения на Level Platforms чрез сайта на Acronis, http://www.acronis.com/. Доставчиците на решения на Acronis могат да научат как отдалечено да следят и управляват Acronis True Image, като посетят сайта на Level Platforms, http://www.levelplatforms.com/.
Повече информация относно продуктите на Acronis е достъпна на сайта дистрибутора за България – „Бизнес Софтуер Дистрибутор“ ЕООД (http://www.bsd.bg/acronis-software).

Коментар