1000 лв. за победител в SEO състезание

Първото състезание за SEO оптимизатори в България с награден фонд стартира в събота, 1 септември. Победителят ще получи 1000 лева, осигурени от спонсорите – Форум за SEO оптимизация (webmasterbg.org) и Интернет Реклама ЕООД (internetreklama.com).
Спечелилият ще бъде определен сред участниците въз основа на най-добро позициониране в Google.bg (66.249.93.104) по избрана от организаторите ключова дума, която ще бъде публикувана във webmasterbg.org на 1 септември.
Всеки състезател може да участва с неограничен брой страници, домейни и събдомейни, уточниха организаторите. За крайното класиране е валиден URL, който е регистриран най-късно до 20 ноември 2007.
Обявяването на регистрация стaва чрез посочване на URL с пост във webmasterbg.org и поставяне на определена от организаторите текстова връзка на URL адреса, с който се участва. Препоръчително условие е спазването на Google Webmaster Guidelines.
Победител е участникът, който се позиционира първи с регистриран URL и може да докаже контрол върху страницата (URL), която е на първа позиция в Google.bg (66.249.93.104) – т.е., в рамките на 24 часа може да публикува пин, посочен от организаторите, върху страницата, която се класира на първо място. При непубликуване на пин в обявения срок, победител е състезателят със следващ резултат, който отново има 24 часа за поставяне на пин.

Коментар