Ново, универсално решение за IP видеонаблюдение от D-Link

DCS-933L Wireless N Cloud е универсално решение за дома, офиса или магазина

DCS-933L Wireless N Cloud е универсално решение за дома, офиса или магазина

D-Link, водещ производител на професионални мрежови продукти и решения, разширява своята гама от IP камери с две нови устройства:

DCS-933L Wireless N Cloud камера е универсално решение за дома, офиса или магазина.  Устройството прави страхотни изображения с резолюция 640 x 480. Неговите инфрачервени LED светлини се грижат за ясните ви записи, даже и на тъмно.

– Облачната kамера DCS-5020L Wireless N Day & Night Pan/Tilt е с вискококачествени Pan и Tilt функции (PTZ), които са много полезни при наблюдение на по-големи площи.

И двете камери могат да се използват за разширение на Wi-Fi обхвата, където той е слаб. За целта се използва вградената функция на ретранслатор, която се грижи постоянно за наличнието на Wi-Fi връзката.

Широка гама функции се грижат за вашата сигурност

Веднага щом камерите засекат движение в предварително зададена област, те изпращат имейл на потребителя, който може да прегледа кадрите от събитието или записа с мобилното си устройство. Четирикратното дигитално приближаване позволява да се следят отблизо по-обширни зони на наблюдение. DCS-933L и DCS-5020L реагират на движение и звук. Това ги прави прекрасна алтернатива на бейбифоните. Засичането на звук известява родителите веднага, щом бебето започне да плаче. Нивата на шум, при които камерата реагира, могат да се настройват ръчно. Администрирането и конфигурацията на камерата се осъществява през уеб браузър или чрез безплатния софтуер D-ViewCam 3.0.

Разширените безжични функции дават по-голяма гъвкавост

Двете камери могат много гъвкаво да се насочват и следят своята цел, благодарение на малките си размери и вградените безжични LAN функции. Използването на стандарт Wireless N  позволява заснемането на видео с висока резолюция, и свързаност до 300 Mbps. Камерата предлага и още една практична функция: в затворени помещения със слаб сигнал може да се използва като ретранслатор, за да усили сигнала, като към нея могат да се свържат до 5 Wi-Fi клиента.

D-Link в облака

D-Link разширява набора си от облачни продукти и услуги с D-Link DCS-933L и DCS-5020L.  Наред с множеството други видове камери се предлагат и голям брой рутери, както и мрежовия видео-рекордер DNR-322L. Очакваме в скоро време още нови камери, рутери, точки за достъп и сториджи. Всички устройства в семейството на D-Link cloud могат да се управлят през портала mydlink или през мобилното приложение mydlink за iPhone, iPad и Android устройства. Освен това, компанията разработва нови облачни приложния. Чрез активната интеграция на облачните услуги в устройствата си, D-Link прави устройствата си по-функционални и лесни за работа. Мydlink-Cloud означава повече мобилност в дигиталния ни живот.

Цени и наличност

DCS-933L и DCS-5020L можете да намерите в магазините на цени съответно 249.00 и 379.00 лв с ДДС.

Основни функции на DCS-933L и DCS-5010L:

  • Инфрачервени LED светлини за запис на тъмно
  • Засичане на звук и движение
  • Интегриран режим на ретранслатор с поддръжка до 5 Wi-Fi клиента (трансфер на данни със скорост до 75 Mbps)
  • 1/5” HD  CMOS прогресивен сензор
  • 4x дигитално приближение
  • 802.11n безжична свързаност
  • Резолюции до 640 x 480
  • H.264 и MJPEG компресия (DCS-5020L поддържа и MPEG-4)
  • 24/7 достъп до камерата през iPhone, iPad, Android устройство или компютър
  • DCS-5020L с допълнителната PTZ-функционалност