Уникален пакет на vivatel и ЦСКА, специално за червените фенове

Новият пакет на vivatel, ЦСКА together, който вклюва абонамент за хитовия план Together, клубна карта за домакинските мачове на ЦСКА и специален подарък – 2 предплатени пакета, е на разположение на феновете на Червения отбор от утре, 11-ти септември.
С новия пакет, ЦСКА together, феновете на отбора ще ползват по 500 минути и 100 sms-aвсеки месецв мрежата на vivatel, като в същото време ще могат да изберат специална клубна карта за мачовете на любимия си отбор на преференциална цена. За сектор Г клубната карта, част от пакета ЦСКА Together, е на стойност 5 лв., за сектор В е 7,50 лв., а за сектор А – 10 лв., като всички цени са с включен ДДС. Всеки нов абонат, избрал ЦСКАTogether, ще получи и подарък два пакета за активиране на предплатената услуга на vivatel, с 10 лева включено време за разговори във всеки от тях.
Мобилният оператор подари и нов химн на футболния отбор. Песента е композирана от Svetlyo & the Legends. Оригиналният вариант на химна е част от последния албум „Булгарно” и е специално аранжиран, за да стане химн на ФК ЦСКА.
„Пакетът ЦСКА Togetherе нашата специална оферта към феновете на ЦСКА, а химнът е подарък към отбора от vivatel, с пожелание за шампионска титла. Песента е посветена на трите най-важни неща в спорта – стремежа към победа, честната игра и любовта на феновете. Надяваме се, че новият химн ще вдъхнови и феновете, и футболистите за победа”, заяви мениджърът маркетингови комуникации на vivatel Мария Тойчева.
Специално за феновете на отбора vivatel подготви новия химни като ринг тон. В рамките един месец, до 10 октомври 2007 г., те получават ексклузивната възможност да го свалят от wap портала на vivatel на преференциална цена от едва 0,30 лв. с ДДС.

Коментар