Мощен архиватор се сдоби с нова версия

Компютърните потребители могат лесно да защитят целия си компютър, включително ценни снимки, музика, видео файлове и работни документи, с Acronis True Image 11 Home – последната версия на софтуера за архивиране и възстановяване на файлове и дискови изображения, предназначен за ползване у дома или в домашни офиси.
Acronis True Image 11 Home архивира файлове или изображение на целия компютър на отделен външен дял или диск, като така осигурява цялостна защита от вируси, троянски коне и хардуерно поражение, които могат да причинят катастрофална загуба на файлове и софтуер. В случай на поражение на компютъра, потребителите могат лесно да възстановят своите данни или изображения обратно в системата им, за да я заредят и тя да заработи отново в рамките на броени минути, поясниха от Бизнес Софтуер Дистрибутор ЕООД.
Новата версия добавя мощно, но лесни за използване характеристики, вкл. Try&Decide (Опитай и Реши), която позволява на потребителите да извършат потенциално опасни операции като инсталиране на софтуер или отваряне на прикачен към електронната поща файл, без да излагат своя компютър на риск. Това се постига като се създава обезопасено, временно работно място, което е изолирано от останалия компютър. Потребителите могат или да потвърдят промените на своя твърд диск, или просто да изтрият всички промени, без това да повлиява твърдия им диск.
Acronis Drive Cleanser добавя функционалност за безопасност и защита на личната информация, като изтрива сигурно твърдите дискове, преди компютърът да бъде продаден, подарен или изхвърлен. File Shredder изтрива за постоянно и невъзстановимо отделните файлове на диска.
Acronis True Image 11 Home започва да се доставя от този месец на цена от 49.99 евро без ДДС.

Коментар