Експертите на Мултирама повишават стандартите, запазвайки цените ниски

МУЛТИРАМА България ООД, експертната верига за продажба на IT техника, приветства отново на училище и в университетите всички ученици и студенти с уникални оферти, с цел да ги улесни да се сдобият през новия сезон с чисто нова компютърна система, която отговаря на най-високите им изисквания.
МУЛТИРАМА България ООД, предпочитаната верига за продажба на IT техника,приветства отново всички ученици и студенти за новата учебна година с уникални оферти, с цел да ги улесни да се сдобият през новия сезон с нова компютърна система, която отговаря на най-високите им изисквания, на разумна цена.
В този контекст, от 15-и септември – първия ден от новата учебна година – и до края на месеца, МУЛТИРАМА дава възможност на всеки да се сдобие с компютъра на мечтите си, който включва следните минимални характеристики:
·                     Двуядрен процесор
·                     Хард Disk,минимум250 GB,
·                     Памет, минимум1024 MB,
·                     DVD+/- RW 20x, Оптична мишка и клавиатура
·                     и 19-инчов широкоекранен монитор.
През същия този период, МУЛТИРАМА предлага и други впечатляващи оферти, които задоволяват нуждите на професионалистите, IT феновете и специалистите. Валентин Кунторов, Управляващ директор на Мултирама заяви: „С тази оферта МУЛТИРАМА повишава  значително стандартите на българския ITпазар относно минималните изисквания за цялостна компютърна система, без да повишава цените, с цел българите да станат по-информирани относно технологиите и в същото време доказва ролята си на ITексперт, предоставящ консултация по всички въпроси. За последните 15 дни получихме поръчки за над 300 компютърни системи, което доказва по-високите технологични изисквания на българите, както и необходимостта от по-добри ITоферти.”
За допълнително улеснение, МУЛТИРАМА заедно с Пощенска Банка, предлага уникална за пазара лизингова схема с 24 вноски и 0% лихва.
Поддържайки тази концепция, МУЛТИРАМА кани хората да посетят двата магазина на МУЛТИРАМА (на Солунска 2 и в Бизнес Парк София, сграда 9), в които експертите на МУЛТИРАМА с готовност ще им помогнат да намерят решения за техните IT проблеми, ще отговорят на всичките им ITвъпроси и ще ги консултират при избора им на IT оборудване. Отговорите на всички въпроси и ITпотребности са в МУЛТИРАМА.

по темата: „Експертите на Мултирама повишават стандартите, запазвайки цените ниски”

добавете коментар...

  1. хари

    мултирама е една от най-некоректните фирми на българския пазар.купих си лаптоп делл xps m 1530 на цена от 2600 лева.още след като включих забелязах , че единя високоговорител не работи.върнах се в магазина и получих друг лаптоп (всичко това се случи в деня на покупката).прибрах се доволен.но се оказа че оттук започват истинските ми проблеми.след две седмици се появи черна точка точно по средата на екрана.отидох отново в магазина.казаха да оставя лаптопа за да го погледнат.след десет дена ми го върнаха и заявиха че това не е гаранционен проблем защото е изгорял само 1 пиксел и няма да ми сменят лаптопа!!! по голямо безумие и наглост не съм се сблъсквал до сега.идва ред на комисията за защита на потребителите и на господари на ефира…. та сами си направете сметка дали да купувате оттам. и с цената на какво те достигат този ръст…..

Коментар