Computer 2000 представи продуктите си на Пловдивския панаир

COMPUTER 2000 взе участие в 63-ия Международен Технически Панаир в Пловдив. Акцент в представянето на компанията беше антивирусния софтуер на McAfee и решенията за защита и съхранение на информацията от Acronis.
На два щанда беше изложенo и част от продуктовото портфолио на фирмата и изграден демонстрационен център за услугите, които COMPUTER 2000 предлага. Отскоро фирмата предлага интегриране на VoIP технология в комбинация със CRM (системи за управление на контактите с клиентите и доставчиците) и се е ориентирала към голям кръг потребители – от частни лица, малки, средни и големи дружества, до учебни заведения, хотели и държавни учреждения, като гарантира бърза възвръщаемост на инвестициите скоро след внедряването на системата.
Друг силно развит дял в компанията заема охранителната техника. Фирмата предлага продажба, поддръжка и ремонт на системи за видеонаблюдение и е специализирала в изграждането на цялостни решения за видеонаблюдение за нуждите на различни клиенти.
Представянето и демонстрацията на продуктите и услугите беше добре подготвено и мина успешно под организацията и ръководството на Станислав Костадинов, собственик на COMPUTER 2000.
Голям интерес предизвика инсталираната на един от щандовете интерактивна дъска за презентации и обучение. Интерактивната бяла дъска е PC базирано устройство, което се свързва към видеопроектор и компютър. Представлява своебразен електронен таблет, на който чрез мултимедийния проектор се изкарва съдържанието от дисплея на компютъра. COMPUTER 2000 е вносител на високо технологичните дъски с марка Privileg и ги предлага в 3 варианта с диагонал 58, 77 и 88 инча.
Най-голям обаче, сред масовия посетител на панаира, се оказа интересът към ново поколение GSM-и с марка Privileg ползващи едновременно 2 SIM карти, които отскоро COMPUTER 2000 разпространява в България. Ползата от телефон с две SIM карти в последно време е несъмнена, предвид няколкото мобилни оператора в България и различните тарифни планове, много хора се принуждават да ползват 2 или повече телефона.
Privileg LT-X5 и Privileg ZT588 са телефони с гнездо за 2 SIM карти, апаратите бяха достъпни за проби и тестове за посетителите на панаира, а тези които не разполагаха с достатъчно време за тестове и презентации, получаваха безплатно брошури от симпатична и усмихната служителка на COMPUTER 2000.

Коментар