Google добавя гигабайти и презентации в своя бизнес пакет

Потребителите на бизнес пакета Google Apps вече разполагат с Gmail-пощенски кутии с 25 GB пространство, или с 15 GB повече, отколкото досега, съобщиха от Byte България, официален представител на Google у нас.
Интернет гигантът добави и възможност за създаване, управление и публикуване на презентации в реално време. На адрес http://documents.google.com потребителите могат да разработват опростена уеб базирана презентация, която други потребители да виждат и редактират от собствените си компютри в реално време.
Новото приложение ще е от полза за представителите на бизнеса, училища или други организации, които използват Google Apps, за да подобрят инструментите за комуникация, посочиха от компанията.
Услугата за презентации е продължение на концепцията на Google Docs за обмяна на документи и информация в реално време. Уеб базираните презентации предлагат много по-голяма бързина и удобство при съвместна работа от постоянната размяна на имейли с прикачени файлове, казват от Google.
При разработване на презентация в новото приложение на Google Apps, всеки от участниците в даден проект може да вижда корекциите на своите колеги,  веднага след нанасянето им.
Предлаганите презентации са все още в опростен вид и в ранен етап на развитие. В следващите месеци разработването и подобренията на продукта ще продължат.
В България бизнес пакетът Google Apps се предлага от Byte Bългария на цена от 40 евро за едногодишен абонамент.

Коментар