ITCE ще провежда курсове за професионално обучение на Cisco

Българската компания ITCE започва провеждане на курсове за професионално обучение на Cisco Systems в тясно партньорство с FastLane, доставчик на Cisco обучение в света. На пазара у нас ще се предлага пълната гама от курсове на няколко професионални нива, съобщават от ITCE.
Базовото ниво покрива: Cisco Certified Network/Design Associate (CCNA/CCDA) сертификация, нивото за напреднали – Cisco Certified Network/Design Professional (CCNP/CCDP), а експертното ниво – Cisco Certified Internetworking Expert (CCIE).
В допълнение на стандартните програми, обучението по продукти и технологии на Cisco Systems дава възможност и за профилирано развитие на мрежовите професионалисти чрез специализирани курсове в различни направления: маршрутизиране, мрежова сигурност, обединени комуникации и др.
С новото предложение, ITCE затваря кръга от услуги по анализ на изискванията на бизнеса, подготовка и сертификация/акредитация на кадри. Компанията вече си партнира с VUE и Thomson Prometric за професионални изпити.
Първите курсове на Cisco в ITCE ще започнат на 29 октомври по програмата CCNA.

Коментар