eFellows пуска у нас ново решение за архивиране на корпоративна поща

Българските фирми постепенно променят отношението си към архивирането на корпоративната електронна поща. Дори по-малки фирми, използвали доскоро услугите на безплатни сайтове за имейл, разбират, че по-добрата организация и достъпност на кореспонденцията е от нарастващо значение за бизнеса им, заявиха от системния интегратор eFellows.
Компанията пуска на нашия пазар ново решение за архивиране на електронна поща от своя американски партньор Barracuda Networks. Продуктът Barracuda Message Archiver съхранява всички входящи и изходящи писма в организацията, като гарантира на системните администратори възможност за ефикасно индексиране и запазване на съдържанието на електронната поща.
Barracuda Message Archiver не само съхранява корпоративната кореспонденция, но и комбинира тази функционалност със средства за информационната сигурност, като сканира предварително архивираните писма за вируси, шпионски софтуер и други заплахи.
Решението позволява също възстановяване на стари електронни писма, с което отговаря на редица нови регулаторни изисквания, наложени във връзка със съдебни и други спорове, в които често биват въвличани компаниите.
Barracuda Message Archiver се интегрира тясно и с домейн инфраструктурата с цел задаване на различни нива за достъп до устройството (напр. администратор, одитор, крайни потребители и др.). Налице е също възможност за следене и задаване на организационната политика относно използвания език и стил в имейл кореспонденцията.
Решението, комбинация от хардуер и софтуер, е подходящо за различни по големина фирми, тъй като не изисква отделно заплащане за лицензи, според броя на потребителите, на пощенските кутии или на имейл сървърите, уточниха от eFellows.

Коментар