ViewSonic VP2772 – монитор за професионалисти

VP2772 осигурява оптимално съчетание от широк ъгъл на гледане и точни цветови характеристики

VP2772 осигурява оптимално съчетание от широк ъгъл на гледане и точни цветови характеристики

Производителят на монитори ViewSonic разшири семейството си професионални дисплеи с 27-инчовия модел VP2772, поддържащ резолюция QHD 2560×1440 пиксела. Компанията го позиционира за приложения като цифрова фотография, графичен дизайн, създаване на мултимедия, издателска дейност и др.

Благодарение на QHD резолюцията, професионалистите получават изображения с висока детайлност и острота. Мониторът покрива 99% от разширеното цветово пространство RGB, като използва усъвършенствана 12-битова схема и 14-битова цветова гама за печат (LUT). Панелът IPS SuperClear осигурява оптимално съчетание от широк ъгъл на гледане и точни цветови характеристики.

VP2772 има два входа DisplayPort и един изход DisplayPort, което позволява едновременно показване на изображение от един източник на няколко свързани дисплея. Налични са също входове HDMI и DVI, както и четири порта USB 3.0 за свързване на източници на мултимедия, устройства за съхранение и друга периферия.

Подобно на останалите модели от серията ViewSonic VP, новият VP2772 има ергономична конструкция с възможност за регулиране на височината, наклона и завъртането, което в съчетание с тънката матова рамка на екрана създава по-комфортна и продуктивна работна среда. Цената на модела е 1087 долара на сайта на производителя.

Коментар