Коледни подаръци от MULTIRAMA и Nike, Sisley, Benetton и АИКО

Експертната IT търговска верига MULTIRAMA Bulgaria ООД, в духа на Коледа, предлага на своите клиенти един месец с невероятни оферти, подаръци и ваучери!  Сега всеки може да се възползва от уникалната възможност да съчетае покупката на любимия си настолен компютър с последните тенденции в модата и декорацията на дома!
Ваучер на стойност 50 лв. за всеки закупен настолен компютър
Всички клиенти, които купят настолният си компютър от MULTIRAMA през декември ще получат ваучер на стойност 50 лева! Този ваучер е техният билет за безплатно коледно пазаруване! Чрез него, те ще могат да освежат гардероба си или да купят подарък на любимите си хора от известни марки като Nike, АИКО, Sisley и Benetton!
Високото качество на тези известни марки ще задоволи и най-взискателните, така че всеки ще може да има Весела Multi Коледа!
Офертата ще е в сила от 1-ви декември и ще е валидна до изчерпване на количествата на промоционалните ваучери. Затова всеки, който иска да се възползва, трябва да побърза към магазините на МULTIRAMA и да вземе своя настолен компютър, винаги на най-изгодните възможни цени! Марката на ваучерите ще бъде избрана на лотариен принцип, за всеки, закупил настолен компютър.
24 вноски с 0 % оскъпяване
MULTIRAMA предлага на клиентите си уникална възможност да заплатят покупките си на 24 месечни вноски при 0 % оскъпяване. С тази изключителна възможност МULTIRAMA, съвместно с Пощенска банка, предлага на клиентите си период на изплащане от 2 до 24 месеца без лихва.
MULTIRAMA е една от водещите специализирани IT търговски вериги в България и се стреми да отговори на нуждите на клиентите, като им предлага голямо разнообразие от IT и цифрови продукти. Понастоящем търговската верига MULTIRAMA има 79 магазина в Гърция и 2 магазина в България.

Коментар