Konica Minolta pagepro 4650EN и pagepro 5650EN – удобен и бърз печат

Новите pagepro 4650EN и pagepro 5650EN са два от най-добрите А4 продукта сред монохромните А4 принтери Konica Minolta. Произведени за средни и големи работни групи за черно-бял печат с акцент върху скоростта, високото качество на възпроизвеждане на изображенията и ефективността на разходите. И двата модела са оборудвани с Emperon контролер, което значително улеснява интеграцията в широка гама от ИТ среди.
Бързият и надежден печат оживява всяка работна група или офис. Когато става въпрос за качество и надеждност, Konica Minolta 4650EN и pagepro 5650EN са устройствата, на които може да се разчита: pagepro 4650EN осигурява 34 монохромни страници в минута, а pagepro 5650EN дори 43 монохромни отпечатъка за 60 секунди. И двата принтера използват последна версия Emperon контролер с 500 MHz процесор, 128 MB стандартна памет и Gigabit Ethernet осигуровка за надежден и последователен печат. Производителността може да се подобри като се добавят опциите за двустранен печат, офсет сортиране с групиране и допълнителните касети за хартия.
Освен скоростта на печат при pagepro 4560EN и pagepro 5650EN изпъкват и различните възможности за печат. С разделителна способност 1200 x 1200 dpi и двете устройства създават остър като бръснач текст и отчетливи черно-бели изображения (например таблици, графики, отчети). Още повече, те реализират богата част от изискванията за печат в офиса: всички касети за хартия работят с разнообразно тегло на хартията, като поемат завидните 215 гр/м2. По този начин потребителите могат да принтират специалиирана документация като фактури, поръчки, етикети или опаковъчни листи на желаната от тях медиа и по собствено усмотрение. Надграждането с допълнителни касети за хартия, изстрелва стандартният капацитет до 1800 листа. С опцията офсет сортиране с групиране потребителя повишава изходящият капацитет до 500 листа.
Когато говорим за контрол и управление на печата pagepro 4650EN и pagepro 5650EN комбинират удобство и сигурност. Опцията защитен печат изисква потребителя да зададе буквено-числова парола на компютъра си. Единствено след като този код бъде въведен на екрана на принтера, документите ще бъдат отпечатани. USB връзката е допълнително предимство за новите устройства Konica Minolta: PDF, TIFF или JPEG файлове могат да се отпечатат директно от USB стик, без да е нужен компютър. За да могат да се използват последните функции е нужно да се добави и твърд диск.
Интеграцията на двата принтера в която и да е работна среда не може да бъде по-лесна: новото поколение Emperon система обещава плавно внедряване. В същото време Emperon системата е отговорна за вместимостта на устройствата с няколко езика за принтиране като PS3 и PCL6, както и за гама от операционни системи и бизнес приложения. Pagepro 4650EN и pagepro 5650EN поддържат XPS файлов формат от Microsoft Vista, значително подобряващ споделянето на данните и печата.
“Новите pagepro 4650EN и pagepro 5650EN дават възможност на потребителя да не се натоварва допълнително при спешни бизнес поръчки или тежки заявки за печат” казва Хироюки Масуда, Manager Product Marketing Konica Minolta. “Устройствата гарантират надеждност, невероятни възможности за печат и производителност. Те позволяват на средни и големи работни групи да печатат професионално, бързо и сигурно”

Коментар