Интеграцията на SkyDrive в Windows 8.1 променя играта

Чрез интеграцията на SkyDrive в Windows 8.1 потребителите могат лесно да управляват файлове, съхранявани в облака

Чрез интеграцията на SkyDrive в Windows 8.1 потребителите могат лесно да управляват файловете си в облака

Microsoft интегрира облачното хранилище SkyDrive дълбоко в новата си операционна система Windows 8.1. В резултат на това потребителите получиха не само нов Modern клиент за управление на файловете, съхранявани в облака, но и отделни папки във File Explorer за лесен трансфер на данни.

В един от официалните корпоративни блогове, Windows Experience Blog, компанията обяснява, че нейната клауд базирана услуга SkyDrive, интегрирана в Windows 8.1, се явява характеристика, която променя играта за ранните потребители на Windows 8.1.

„Можете да записвате документи, снимки и други файлове автоматично в SkyDrive, за да разполагате с тях навсякъде, дори и на друго устройство. Те ще останат непокътнати, дори ако се случи нещо с основния ви РС”, подчертава Microsoft.

Концепцията за новата интегрирана услуга е проста. Но докато не започнете да използвате тази характеристика, няма да разберете точно как тя променя играта, допълват от компанията. Границата между онлайн съхранението и това на всяко едно отделно устройство на практика се размива.

SkyDrive действително играе важна роля за потребителите на Windows 8.1 и интерфейса Modern UI – те получават възможност да управляват ефективно файловете, съхранявани в облака. Новата функция Bing Smart Search позволява търсене на файлове в SkyDrive директно от Start екрана, като поддържа също така уеб линкове, локално съхранявани файлове, изображения и РС настройки.

Коментари по темата: „Интеграцията на SkyDrive в Windows 8.1 променя играта”

добавете коментар...

  1. Николай

    + другото ,че Ubuntu има подобна благинка от хилядолятия вече 🙂

  2. Мдааа

    “Те ще останат непокътнати, дори ако се случи нещо с основния ви РС” – хубаво ама дали ще останат непокътнати от ANS и всякакви знайни и незнайни хакери е проблема.

Коментар