Samsung ще обяви Tizen 3.0 на 11 ноември

Новата мобилна платформа Tizen 3.0 ще дебютира в Сеул на 11 ноември

Новата мобилна платформа Tizen 3.0 ще дебютира в Сеул на 11 ноември

Samsung потвърди информациите, че ще обяви версия 3.0 на мобилната платформа Tizen на 11 ноември в Сеул, където ще се проведе конференция за разработчици.

Операционната система се разработва съвместно от корейския ИТ гигант и Intel. Според публикация в SamMobile, до края на годината Samung няма да пусне смартфони и таблети с новата ОС.

Очевидно Samung смята, че Tizen все още не е напълно готова да конкурира мобилни платформи като Windows Phone, iOS, Android и BlackBerry, въпреки че на пазара вече се предлагат устройства с различни версии на операционната система. Тя се явява възможност за Samung да намали зависимостта си от Android.

Скоро след премиерата в Сеул, Samung ще демонстрира Tizen 3.0 във Великобритания. Корейският производител потвърди миналата седмица, че годишната европейска конференция за разработчици ще се състои в Лондон.

Коментари по темата: „Samsung ще обяви Tizen 3.0 на 11 ноември”

добавете коментар...

  1. Николай

    Версия 1 и 2 си ги има,но няма офи дивайси на пазара.
    (Има ,но са само за разработчици)

  2. :)

    шефа на Oracle го беше казал много точно в едно интервю, това е маркетингов трик никои не би се доверил на софтуер ver.1 особено ако иска да се наложи на голям пазар.

  3. (:

    Започнаха със селташките трикове на Microsoft.

    Версии 1 и 2 къде са? Кои устройства ги ползват?

Коментар