Клиентите на 2be с безплатен достъп до go.bgmaps.com

От началото на декември всички магазини на 2be предлагат една нова услуга, която носи допълнителна стойност за клиентите на веригата за мобилни технологии – безплатен достъп до go.bgmaps.com.
През мобилния си телефон клиентите на2be ще могат да зареждат интерактивни карти на България и на големите български градове. Услугата, която иначе е платена, може да се ползва безплатно от всеки клиент, закупил си мобилен телефон от 2beдо 31 януари 2008 година.При покупката клиентитеполучават код за безплатен достъп до go.bgmaps.com.
Go.bgmaps.com работи на български и английски и предоставя възможност да се открие всяко едно селище в България по име или пощенски код, както и да се намери местоположението на улици и точни адреси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и в други големи градове на страната. Интерактивните карти могат да се ползват от всеки телефон, чрез който може да се сърфира в интернет – чрез WAP, GPRS, EDGE, 3G, Wi-Fi и други.
Активирането на услугата става след въвеждането на go.bgmaps.com в браузера на мобилния телефон (страницата е WAP, така че не трябва да се въвежда “www”). След това, потребителят въвежда кода, който предварително е получил в магазина на 2be.
Предлагането на новата услуга – достъп до go.bgmaps.com е в съответствие със стратегията на 2be да осигури на своите клиенти надеждна мобилна комуникация и да направи високите технологии достъпни.

Коментар