Globul построи работилницата на Дядо Коледа

GLOBUL построи работилницата на Дядо Коледа пред Националния дворец на културата в София. Там от 14 до 23 декември красиви Снежанки ще помагат на децата да направят сами своята коледна украса, както и да напишат писмата си с желания.
В духа на Рождество Христово, за да направи повече деца щастливи, GLOBUL открива два кратки номера за дарения. Всеки посетител в работилницата на Дядо Коледа, който изпрати SMS на номер 1001 (цена на SMS 1,20 лв. с ДДС) и 5001 ( 6 лв. с ДДС) и подкрепи социалната програма на GLOBUL Да чуем детските мечти” ще получи коледна изненада и сертификат за дарение. Всяка година GLOBUL финансира програмата като дарява и всички приходи от SMS-и, изпратени през коледния ден.
В работилницата ще има обособен и специален фото кът, където всеки напълно безплатно ще може да си направи забавни снимки. Всеки ден до Бъдни вечер, GLOBUL ще раздава по един телефон Sony Ericsson и 3 b-connect пакета. Подаръците ще бъдат давани лично от Дядо Коледа на късметлиите, чиито талони бъдат изтеглени в специалната томбола.
Коледните изненади ще има и за работещите в Бизнес парк София. Освен изпълненията на група коледари пред сградата на GLOBUL, промо екипи ще раздават подаръци на минувачите.
6 телефона Sony Ericsson W200i са наградите в  томболата, в която могат да участват всички, които са поръчали полифонични мелодии, реални звуци, цветни и анимирани картинки, картички, видео, Java игри или Java фотосесии от уеб-сайта или WAP портала на GLOBUL, в периода от 10декември до 10 януари 2008 г.

Коментар