Макс Телеком предложи WiMAX услуги и в Банско, Пампорово и Банкя

Клиентите на Макс Телеком вече ще могат да ползват WiMAX услугите на оператора и в зимните курорти Банско, Пампорово и Банкя. Така населените места, в които функционира мрежата на телекома, стават общо 13 заедно със София, Благоевград, Бургас, Дупница, Пазарджик, Перник, Петрич, Пловдив, Сандански и Сливен. В момента мрежата на компанията покрива над 2,5 милиона души, което е около 30 % от населението в страната. Планираното покритие до края на 2008 г. е над 90 % от населението в България.
WiMAX мрежата на Макс Телеком позволява скорост за трансфер на данни от 2 мегабита в секунда, а до края на февруари максималната скорост ще бъде до 5 мегабита в секунда.
В периода от 1 до 31 декември Макс Телеком предлага промоционален пакет за 33,99 лева. В него са включени телефонен номер с код 0999, високоскоростен безжичен интернет, електронна поща с обем 5GB и над 50 телевизионни канала, които могат да се гледат в реално време от компютър. Абонатите получават също и 60 безплатни минути към фиксирани мрежи в България, Европа, САЩ и Канада.
Клиентите на Макс Телеком разговарят помежду си безплатно, независимо дали се намират в България или в чужбина. Цената на разговорите към фиксирани мрежи у нас е 9,6 ст./ мин., а към мобилни – 49 ст./ мин. Тарифите са част от абонаментия план Max Vox 99, който струва 11,99 лева месечно и включва 99 минути разговори към фиксирани мрежи в България, Европа, САЩ и Канада. Разговорите се осъществяват през стационарен или през софтуерен телефон, който може да бъде изтеглен от интернет-страницата на оператора.
Продуктите на Макс Телеком могат да се закупят в магазините на 2be и офисите на ITV Partner в цялата страна.

Коментар